Succesvol!

Beëdigd makelaar en register taxateur Hans van den Hardenberg is sinds 1990 actief in de makelaardij. Door de jaren heen is het grootste gedeelte van de woningmarkt op de Noordwest Veluwe voor hem inmiddels geen onbekend terrein meer…

Geboren en getogen in de Gemeente Nunspeet kent hij de mentaliteit en het gemoedelijke karakter van de inwoners van huis uit. Juist die houding wil hij graag samen met zijn collega’s uitstralen. De voordeur-drempel van het kantoor is niet hoog en het geeft veel voldoening dat opdrachtgevers zich bij Van den Hardenberg makelaars & taxateurs thuis voelen. Elke dag opnieuw is er de maximale inzet om de slogan ‘vertrouwen is het sleutelwoord’ waar te maken. Tijd, aandacht en een zorgvuldige werkwijze zijn belangrijke fundamenten voor het nemen van de juiste (ver)koopbeslissing! Van harte welkom!

Hans van den Hardenberg
Beëdigd Makelaar en Register Taxateur

In 1990 vers van school in de makelaardij aan de slag gegaan. Na een paar jaar als ‘jongste bediende’ aan de opleiding tot makelaar/taxateur begonnen. Dat waren nog eens tijden; naast 6 dagen per week op kantoor werd ik twee keer per week ’s avonds in Zwolle verwacht om weer in de schoolbank te gaan zitten. In februari 1998 voor de rechtbank in Zutphen beëdigd en na omzwervingen in Apeldoorn en Wezep ben ik in 2004 weer teruggekomen in Nunspeet.

Ook na 30 jaar geeft het nog elke keer veel voldoening als je klant in het juiste pand terechtkomt. Misschien toch maar eens een boek schrijven over alle bijzondere belevenissen die je in dit vak mag meemaken…

In mijn vrije tijd vind ik het heerlijk om met ons gezin en Kyra, onze berner-sennen hond, de prachtige natuur in onze omgeving in te gaan. En ja, een bourgondische levensstijl is mij ook niet geheel vreemd.

Ik hoop nog vele jaren samen met mijn collega Arianne dit werk te blijven doen en ontmoet jou graag!

Mijn collega omschrijft mij als; enthousiast, zorgvuldig, betrokken.

Tot slot het antwoord op de vraag, die natuurlijk niet mag ontbreken, wat is mijn droomwoning? Comfortabel vrijstaand huis met houtkachel in het mooie Nunspeet.

Arianne van Asselt
Assistent Register Makelaar Taxateur

Sinds 2013 ben ik werkzaam bij Van den Hardenberg makelaars & taxateurs, wat vond ik het een mooie uitdaging om bij Van den Hardenberg te gaan werken. Ik startte direct met de opleiding Vastgoedadviseur, om meer kennis op te doen van het makelaarsvak. In 2016 heb ik de kans gekregen om de opleiding Assistent Register Makelaar Taxateur te volgen, deze opleiding heb ik in 2017 succesvol afgerond.

Op kantoor kennen wij geen vaste taakverdeling, juist dat maakt ons werk zo leuk en afwisselend. Wij dragen allemaal actief een steentje bij aan elke opdracht, waardoor we enorm betrokken zijn bij onze opdrachtgevers. Iedere aan- of verkoop kent een eigen verhaal en daar krijg ik energie van. Een woning is namelijk meer dan alleen een plek, het was of wordt iemands thuis.

Waar zie je mij het meest? Het ene moment stap ik in de auto voor een verkoopbezichtiging, inspectie of overdracht en het andere moment sta ik je te woord aan de telefoon.

In mijn vrije tijd sport ik graag, ben ik tussen de paarden te vinden of kies ik voor gezelligheid met familie en vrienden.

Mijn collega omschrijft mij als; spontaan, gedreven, inventief.

Tot slot het antwoord op de vraag, die natuurlijk niet mag ontbreken, wat is mijn droomwoning? Een vrijstaande rietgedekte woonboerderij op de Veluwe.

Kennismaken met ons en onze dienstverlening? Neem vrijblijvend contact op.