11 appartementen en 2 halfvrijstaande woningen

Op steenworp afstand van het centrum van Nunspeet wordt Villa Nuwenstaete gerealiseerd. Op de locatie van de voormalige autogarage aan de Bergakkerweg en grenzend aan de Kerkendriest komt een appartementencomplex met 16 appartementen. Tevens komen er aan de Bergakkerweg twee halfvrijstaande grondgebonden seniorenwoningen.

De locatie kent duidelijk twee gezichten. Enerzijds de Bergakkerweg met haar historische karakter en een variatie aan bouwmassa’s waarbij veel authentieke details in de architectuur zichtbaar zijn. En anderzijds de bebouwing aan de Kerkendriest die meer te duiden is als een ingetogen en zakelijke architectuur. Deze uiteenlopende sferen zijn de inspiratiebron geweest voor de stedenbouwkundige opzet en architectonische uitwerking van de gebouwen.

Villa Nuwenstaete ligt aan de rand van het gezellige en levendige centrum van Nunspeet, met een groot aanbod aan winkels en horecagelegenheden. Alle voorzieningen heeft u om de hoek. Het treinstation van Nunspeet is op 5 minuten wandelen.

APPARTEMENTEN

  • de gebruiksoppervlakte woonfunctie varieert van ca. 61 m² tot ca. 128 m².
  • aantal slaapkamers per appartement 1 tot en met 3.
  • zeer energiezuinig (gasloos).
  • parkeerplaats op achter gelegen terrein en berging in het souterrain.

Beschikbare appartementen: appartement 15

Bekijken

HALF-VRIJSTAANDE WONINGEN

  • slaap- en badkamer op de begane grond.
  • zeer energiezuinig (gasloos).
Bekijken

BROCHURE

HEB JE VRAGEN?

Arianne
Hans