Doornspijk – Verlengde Haerderweg 22

Daar waar de Veluwse natuur in al haar glorie rust en ruimte biedt is ‘Het Haerderhuys’ gelegen…

Op een zeer fraaie locatie, direct grenzend aan het uitgestrekte natuurgebied ‘De Haere’ met bos, heide en zandverstuiving mogen wij u dit bijzondere vrijstaande object aanbieden.

Tot voor kort was deze multi-functionele accommodatie in gebruik als vakantieverblijf en werd door onze minder-valide medemens optimaal genoten van rust, ruimte en natuur.

Het object beschikt onder meer over zeven aangepaste slaapkamers met wastafel, twee overige slaapkamers, twee aangepaste doucheruimten, twee rolstoeltoiletten, een tussenruimte, kelder en een berging.
Daarnaast zijn twee slaapkamers met elk ruimte voor 2 bedden alsmede een toilet in het bijgebouw aanwezig. De centraal gelegen woonkamer met elektrische (open)haard biedt fraai zicht op het omringende natuurschoon.
De grote zaal met bar biedt eveneens veel ruimte voor (grotere) gezelschappen. De daarachter gelegen woonkeuken met royale keukenopstelling en kookgelegenheid biedt voldoende
gelegenheid om uw culinaire capaciteiten te benutten.

Door de royale kaveloppervlakte van 3.177 m² is veel buitenruimte beschikbaar. Op het terrein is een garage aanwezig van circa 7,80 x 5,05 meter welke van een zadelkap is voorzien.
De gezellige veranda/overkapping staat garant voor menig uurtje buitenleven.

Prettige bijkomstigheid is de zeer centrale ligging. Per auto zijn dorpen als Nunspeet, Doornspijk en ’t Harde binnen enkele minuten bereikbaar. De hanzesteden Elburg en Harderwijk met hun
fraaie historische binnensteden zijn eveneens op korte afstand gelegen. Via de afrit ’t Harde bereikt u vanaf de A-28 deze oase van rust binnen 10 minuten.

Omdat deze schitterende combinatie van object en ligging zich niet in woorden laat vangen nemen wij graag de tijd voor u om dit zelf te komen ervaren. Ons advies: breng uw wandelschoenen mee.

Ter informatie:
– huidige bestemming: Horeca (gebruik als woonhuis/burgerwoning op grond van deze bestemming niet toegestaan)
– gebruiksoppervlakte woonfunctie ruim 370 m²
– inhoud object circa 1.480 m³
– tip: bezoek de website https://www.glk.nl/gebied/de-haere

‘HET HAERDERHUYS’. RUST, RUIMTE EN NATUUR IN PERFECTE HARMONIE

Kenmerken object

Overdracht
Prijs
€ 700.000,- k.k.
Aanvaarding
in overleg
Servicekosten
Status
Te koop
Bouw
Soort Object
horeca
Bouwvorm
bestaande bouw
Liggingen
overig
Bouwjaar
Bouwjaar toelichting
Oppervlaktes
Totale oppervlakte
3.177
Perceeloppervlakte
3.177 m2
Oppervlakte horeca
3.177 m2
Overig
Onderhoud binnen
goed
Onderhoud buiten
goed

Binnenkijken?

    Ga naar de bovenkant